Στη γωνιά σου!!!

από - 3:02 μ.μ.

H ζεστασιά ενός χώρου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από παράγοντες που δεν έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία, όπως για παράδειγμα μια ζεστή γωνιά στο σπίτι.

Δημιουργήστε την επιλέγοντας το φωτεινότερο σημείο του σπιτιού και τοποθετώντας εκεί την αγαπημένη σας πολυθρόνα κι ένα τραπεζάκι το οποίο θα φορτώσετε με τα βιβλία που καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στην «προς διάβασμα» λίστα σας. Συμπληρώστε την εικόνα με ένα φωτιστικό δαπέδου με πτυσσόμενη λάμπα ανάγνωσης και άλλα αγαπημένα αντικείμενα που αξίζουν μια ιδιαίτερη θέση στον ιδιαίτερο χώρο σας.

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε δέκα ζεστές, φιλόξενες γωνιές - για να «βγάλετε» οικονομικότερα το χειμώνα τώρα που το πετρέλαιο είναι στα ύψη - που θα εμπνέουν και θα δικαιολογούν τεμπέλικα χειμωνιάτικα απογεύματα με ζεστές κούπες καφέ....




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

4 Σχόλια

  1. Δείχνεις υπέροχες γωνιές για όλα τα γούστα! Λατρεύω το διάβασμα και πιστεύω πολύ σε ένα τέτοιο ζεστό σημείο στο σπίτι μας. Ειδικά η φώτο με το μεγάλο παράθυρο και θέα τον κήπο μου έμεινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε άμα είναι να με στείλουν σε μια από αυτές τις γωνιές ας μου πουν "ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχες γωνιές και για μεσημεριανό χουχούλιασμα αγκαλιά με μια κουβερτούλα!Καλό σ/κ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου άρεσαν πάρα πολύ οι γωνιές στα παράθυρα!! Δώσε μου ένα καλό βιβλίο και ένα ζεστό καφέ και ξέχασε με εκεί για ώρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή