Πλεκτά με στυλ!

από - 4:11 μ.μ.

Αν νομίζεις πως τα πλεκτά αντιστοιχούν μόνο σε αυτά που σου έχει φτιάξει η γιαγιά σου στο χέρι ή αυτά που σε διπλασιάζουν σε όγκο, τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Πλέον τα πλεκτά δεν περιορίζονται σε απλά ζακετάκια και ο απόλυτος σκοπός δεν είναι για να σε κρατούν ζεστά αλλά για να καλύπτουν τον ιερό σκοπό του styling.

Πλεκτά, με κοντά μανίκια,πλεκτή δαντέλα, elongat ζακέτες, τοπ-πλεκτά και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Παρακάτω σου δίνουμε μερικά τιπς για να τα φορέσεις με στυλ.

Τα πουλόβερ με μεγάλο χαμόγελο, που αφήνουν τον έναν ώμο ακάλυπτο, προσθέτουν άμεσα γοητεία στο σύνολό σου, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά. Καλύτερα απόφυγε να φορέσεις φούστα αν θες να δώσεις έμφαση μόνο στο συγκεκριμένο σημείο και προτίμησε να το συνδυάσεις με κολάν ή τζιν και μπότες.


Τα πλεκτα με έντονη πλέξη αποτελούν το σήμα κατατεθέν του χειμώνα, όμως αναμφίβολα προσθέτουν όγκο στο σώμα. Αν έχεις λεπτή σιλουέτα και μικρό μπούστο, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις χοντρές πλέξεις για να δώσεις όγκο στο σώμα σου. Σε διαφορετική περίπτωση επίλεξε να φορέσεις πιο λεπτές πλέξεις.



Επέλεξε διάφορα μοτίβα, κάνουν τα σύνολά μας πιο χαρούμενα και παιχνιδιάρικα. Ένα πουά πουλόβερ συνδυασμένο με φούστα, καλσόν, κασκόλ και μποτάκια όλα σε μαύρο χρώμα, δημιουργούν ένα casual chic λουκ, ιδανικό για τις βόλτες σου κατά τη διάρκεια της ημέρας!



Οι μακριές ζακέτες είναι ό,τι πρέπει για καθημερινές εμφανίσεις. Δοκίμασε να φορέσεις skinny τζιν, ένα απλό t-shirt, μπότες και από πάνω μία ζακέτα. Μην ξεχνάς πως ένα τέτοιο κομμάτι αν είναι φαρδύ και φτάνει ως την περιοχή των γοφών σου, μπορεί να καλύψει έξυπνα το σωματότυπο αχλάδι και να κρύψει τυχόν ατέλειες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 Σχόλια

  1. Μου αρέσουν τα πλεχτά! Μπορούν να έχουν όμορφα σχέδια εξίσου μοντέρνα με οποιοδήποτε άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή