Βάλε τις αναμνήσεις σου στον τοίχο


Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για όσους νοικιάζουν σπίτι ή δεν θέλουν να γεμίσουν τον τοίχο με τρύπες. Μια άλλη λύση είναι να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας σε έναν μεγάλο πίνακα ή χαρτόνι, που μπορείτε να το μεταφέρετε και στο επόμενο σπίτι σας.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι μερικές φωτογραφίες του instagram (τετράγωνες) ή polaroids, χαρτοταινία, μολύβι και κόλλα σε μορφή πλαστελίνης ή ταινία διπλής όψης.

Αρχικά μετρήστε από το πάτωμα και με ένα μολύβι και μαρκάρετε τουλάχιστον τρία σημεία στον τοίχο σας.  Στη συνέχεια ενώστε τα σημεία αυτά με μία χαρτοταινία για να δημιουργήσετε έναν οδηγό προκειμένου οι φωτογραφίες σας να τοποθετηθούν στην ίδια ευθεία στον τοίχο σας. Αυτός είναι και ένας καλός τρόπος να ελέγξετε το σημείο που θέλετε το κολάζ σας, πριν μπουν οι φωτογραφίες.Χρησιμοποιήστε κόλλα πλαστελίνη (τσίχλα) ή ταινία διπλής όψης για να σταθεροποιήσετε τις φωτογραφίες στον τοίχο. Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι αποστάσεις ανάμεσα στις φωτογραφίες πρέπει να είναι ίσες. Για να το καταφέρετε αυτό χρησιμοποιήστε κομμάτια χαρτοταινίας.  Έτσι οι φωτογραφίες σας θα έχουν απόσταση, η μία από την άλλη, ίση με το πάχος της χαρτοταινίας.


Την ίδια μέθοδο μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γεμίσετε όλο το τοίχο με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ώστε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ταπετσαρία τοίχου.


Ελπίζω η δημοσίευση αυτή να αποδειχθεί χρήσιμη για σας!
Καλή διασκέδαση!!

Πηγή: www.abeautifulmess.com
Φωτογραφίες: www.abeautifulmess.com
Βάλε τις αναμνήσεις σου στον τοίχο Βάλε τις αναμνήσεις σου στον τοίχο Reviewed by Ντένια Δ. on 11:55:00 π.μ. Rating: 5

3 σχόλια:

  1. Είτε σαν ταπετσαρία, είτε σαν πίνακας πάνω από το γραφείο είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα! Ειδικά για μοντέρνους, πολύχρωμους χώρους! Καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι από τις πιο ευρηματικές, ουσιώδης και όμορφες λύσεις που έχω δει σε κάτι τέτοιο! Το βρίσκω τέλειο και πάντα έψαχνα κάτι παρόμοιο. Μόλις έγινα μέλος σου^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία ιδέα και το κόλπο με την χαρτοταινία πολύ έξυπνο. Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.