Δωμάτιο για δύο

από - 2:29 μ.μ.

Δωμάτιο για δύο

Πολλές οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ξεχωριστά δωμάτια για κάθε παιδί, αλλά η οργάνωση ενός δωματίου για δύο, είναι μια μεγάλη πρόκληση. Από την καλή πλευρά, τα αδέλφια που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο, μοιράζονται ξεχωριστές και αξέχαστες στιγμές καθώς μεγαλώνουν.



Το να μοιράζονται τα παιδιά σας το ίδιο δωμάτιο τους διδάσκει επίσης πολύτιμα μαθήματα ζωής όπως να είναι ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους, να είναι πιο ευέλικτοι και την αποδοχή της διαφορετικότητας.


Οι κουκέτες ή τα ενσωματωμένα στον τοίχο κρεβάτια είναι η καλύτερη επιλογή για ένα δωμάτιο για δυο, αφού συνήθως ο χώρος είναι περιορισμένος. Κερδίζοντας χώρο, τα παιδιά θα κινούνται και θα παίζουν πιο άνετα.


Σε κάθε περίπτωση, ένα δωμάτιο με κοινόχρηστα κρεβάτια πρέπει να παραμείνει απλό στη διακόσμηση και όσο το δυνατό λιγότερο ακατάστατο, καθώς οι κουκέτες ήδη έχουν καταλάβει μεγάλο χώρο και όγκο του δωματίου και το αντίθετο θα δώσει ένα πνιγμένο αποτέλεσμα. Γι' αυτό το κλειδί είναι να κρύψετε ό, τι δεν χρειάζεται να φαίνεται.

Πηγή εικόνων (από πάνω προς τα κάτω): Εικόνα 1- Folio, Εκόνα 2 - Design East, Εικόνα 3 - Scandinavian Deko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

0 Σχόλια