5 Χρήσιμα tips για το σπίτι

από - 11:41 π.μ.


1. Λίγες φλούδες πορτοκαλιού πάνω στο κλιματιστικό σας ή το καλοριφέρ το χειμώνα θα αρωματίσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ευχάριστα και διακριτικά…


2. Ρίξτε στο πάτωμα βανίλια (σε σκόνη) και απορροφήστε στην συνέχεια με την ηλεκτρική σας σκούπα. Η μυρωδιά της βανίλιας θα είναι διάχυτη στο χώρο σας. Δεν χρειάζεται να προσθέτετε άλλη κάθε φορά που σκουπίζετε, γιατί έχει αρκετή διάρκεια.


3. Αν έχετε τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια, χρησιμοποιείστε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού και τρίψτε το με μια χαρτοπετσέτα. Θα αστράφτει!


4. Η κανέλα αποτελεί ένα από τα πιο φυσικά απωθητικά για τα μυρμήγκια. Σκορπίστε λίγη σκόνη κανέλας στα παράθυρα και στις γωνίες της κουζίνας και δεν πρόκειται να μπει μυρμήγκι στο σπίτι.


Επίσης μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως σκοροαπωθητικό. Σπάστε τέσσερα ξυλάκια κανέλας, σε μικρά κομμάτια, προσθέστε λίγο γαρύφαλλο και κόκκους από λίγο μαύρο πιπέρι, γεμίστε μικρά σακουλάκια υφασμάτινα κατά προτίμηση, με το μείγμα και κρεμάστε τα στις ντουλάπες σας.


5. Αν δυσκολεύεστε να βγάλετε ένα φελλό από ένα μπουκάλι, τυλίξτε το λαιμό του μπουκαλιού για λίγα δευτερόλεπτα με ένα ζεστό πανί. Ο φελλός θα βγει εύκολα και ατόφιος. Έτοιμοι να απολαύσετε το κρασάκι σας με τη παρέα;

Αυτά ήταν τα δικά μας μικρά tips για το σπίτι. Ελπίζουμε να σας φάνηκαν χρήσιμα.
Μοιραστείτε μαζί μας τα δικά σας tips στα σχόλια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

3 Σχόλια

  1. Πολύ πρακτικά! Εγώ πάντως για άρωμα στο σπίτι, αυτό που κάνω είναι να βάζω μερικές σταγόνες αρωματικού ελαίου στο φίλτρο της ηλεκτρικής, το οποίο με την ζέστη που βγαίνει αρωματίζει όλο τον χώρο. Την καλησπέρα μου Διονυσία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα χρήσιμες οι πληροφορίες αυτές και πάντα καλοδεχούμενες.Καληνύχτα Διονυσία^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή