Πώς να κάνετε το άρωμα σας να κρατήσει περισσότερο

από - 1:09 μ.μ.


Το άρωμα είναι μια από τις πιο διακριτικές, αλλά σημαντικές πινελιές ομορφιάς για μια γυναίκα. Λένε ότι ένα άρωμα μπορεί να επαναφέρει στη μνήμη μας ένα γεγονός πολύ παλιό, το πρώτο μας ραντεβού ή τον πρώτο μας έρωτα, και προσωπικά συμφωνώ απόλυτα! Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα αρώματα είναι ότι -αν και γλυκά- κρατάνε λίγο, ειδικά το καλοκαίρι.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μερικές συμβουλές που έχω για μια μεγαλύτερης διάρκειας μυρωδιά από το άρωμα σας.

Συμβουλή 1: Ενυδατώστε το δέρμα σας! Το άρωμα δυσκολεύετε να απορροφηθεί από το ξηρό δέρμα, γι'αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει κρέμα ενυδάτωσης πριν από το άρωμα σας.

Συμβουλή 2: Είναι εύκολο να εστιάσει κανείς όλη του την προσοχή στο άρωμα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα που επηρεάζουν την μυρωδιά του σώματός μας, όπως κρέμες, αφρόλουτρα κλπ. Φροντίστε να επιλέξετε προϊόντα από την ίδια σειρά με το άρωμά σας ώστε να μη μπλέξετε πολλές διαφορετικές μυρωδιές. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα αυτά, θα παρατηρήσετε ότι λειτουργούν ως συμπλήρωμα και κάνουν το άρωμα σας να κρατά όλη την ημέρα!

Συμβουλή 3: Παρά τη δημοφιλή πεποίθηση, ΜΗΝ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ. Το τρίψιμο μπορεί να αποδυναμώσει το άρωμα σας, έτσι απλά αφήστε το άρωμα να στεγνώσει φυσικά στους καρπούς.

Συμβουλή 4: Μην εφαρμόζετε το άρωμα σας αμέσως μετά το μπάνιο! Μετά το ντους τα φυσικά έλαια του σώματός εξασθενούν και το δέρμα σας δεν θα μπορέσει να απορροφήσει το άρωμα. Περιμένετε λίγη ώρα ή απλώστε λίγο λάδι σώματος πριν το άρωμα.

Συμβουλή 5: Όταν επιλέγετε αρώματα, προσπαθήστε να επιλέξετε έντονες νότες βάσης. Αρώματα με βάση τη βανίλια, το πεύκο, το μόσχο γενικά τείνουν να διαρκούν περισσότερο.

Ελπίζω να βρήκατε αυτές τις συμβουλές χρήσιμες! Και αν υπάρχουν συμβουλές που έχω χάσει, παρακαλώ μη διστάσετε να τις μοιραστείτε στα σχόλια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

2 Σχόλια