Μαγειρέματα,

Αβγά για το πασχαλινό τραπέζι

12:51:00 μ.μ.0 Σχόλια

Πάσχα χωρίς αβγά δεν γίνεται!! Για αυτό επιλέγουμε να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας με μια ιδιαίτερη και νόστιμη συνταγή για το πασχαλινό τραπέζι… και όχι μόνο!



ΥΛΙΚΑ:
8 αβγά
1/3 της κούπας μαγιονέζα
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουτ. του γλυκού λευκό ξύδι
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
Υλικά για γαρνίρισμα: ελιές κομμένες σε ροδέλες, πάπρικα, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο μπέικον, ψιλοκομμένα βρασμένα σπαράγγια, ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Kόβουμε τα αβγά στη μέση, αφαιρούμε τους κρόκους και τους ρίχνουμε μαζί με όλα τα υλικά σε πολτοποιητή δουλεύοντας μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Γεμίζουμε κάθε αβγό με λίγο από το μείγμα. Αν θέλετε να γίνουν πιο όμορφα, βάλτε τη γέμιση μέσα σε κορνέ και γεμίστε τα έτσι. Τέλος, διακοσμούμε κάθε αβγό με το υλικό γαρνιρίσματος της επιλογής μας.


Άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν

0 σχόλια: