Μίνι Τσιζκέικ με γιαούρτι

από - 10:23 π.μ.


ΥΛΙΚΑ:
2/3 κούπας μπισκότα digestive ολικής αλέσεως
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

2 κούπες κρίμ τσιζ σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα γιαούρτι
1/4 της κούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
λίγη βανίλια
μία πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Αλέθουμε στο μίξερ τα μπισκότα σε σκόνη. Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο σε κομματάκια.
2. Με τα δάχτυλα το ψιχουλιάζουμε μέχρι το μπισκότο να γίνει σαν βρεγμένη άμμος.
3.Βάζουμε σε κάθε βαζάκι περίπου 2 κουταλιές από το μπισκότο και πατάμε την επιφάνεια με κουτάλι  για να ισιώσει.
4.Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το μίξερ μέχρι να γίνουν ένα.
5. Σε κάθε βαζάκι αδειάζουμε περίπου 2/3 της κούπας από την κρέμα μας και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να πήξουν.
6. Σερβίρουμε με μούρα και λίγο ξύσμα λεμονιού ή με μαρμελάδα της επιλογής μας.

Μερίδες: 6 μίνι Τσιζκέικ
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 Σχόλια

  1. Είχα φτιάξει μια παρόμοια συνταγή, (λίγο πιο παχυντική) και ήταν καταπληκτική. Την κάνω πάντα με τη πρώτη ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή