9 Mυστικά ομορφιάς που κάθε κοπέλα πρέπει να ξέρει

από - 4:00 μ.μ.


Μακιγιάζ
- Το μολύβι ματιών σας είναι αρκετά μαλακό με αποτέλεσμα όταν βάφεστε μετά απο λίγο να μοιάζετε με (τα γλυκά κατά τα άλλα) panda; Δοκιμάστε να κάψετε για λίγο τη μύτη του με έναν αναπτήρα.
- Χρησιμοποιήστε λευκό eyeliner για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται λιγότερο κόκκινα.

Δέρμα
- Για καθαρό δέρμα, αναζητήστε ένα καθαριστικό με σαλικυλικό οξύ.
- Χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό για να απαλλαγείτε από το νεκρό δέρμα, αλλά περιοριστείτε σε 2-3 φορές την εβδομάδα, ώστε να μην ξεραθεί το δέρμα σας.
- Τα αντηλιακά που ισχυρίζονται ότι παρέχουν "προστασία όλη την ημέρα" και "αντέχουν στο νερό" λένε ψέματα. Μη ξεγελιέστε!! Ανανεώστε το αντηλιακό σας κάθε δυο - τρείς ώρες. (ΝΑΙ! Χρησιμοποιούμε αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι)

Μαλλιά
- Για να κάνετε τις μπούκλες σας να κρατήσουν περισσότερο, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι εντελώς στεγνά πριν χρησιμοποιήσετε το σίδερο για μπούκλες.
- Αν ισιώνετε τα μαλλιά σας με σίδερο, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά αντί να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι. Όση λιγότερη θερμότητα, τόσο το καλύτερο!

Νύχια
- Για να κάνετε μανικιούρ σας να κρατήσει περισσότερο, απλώστε ένα λεπτό στρώμα top coat κάθε δύο μέρες.
- Αν Ξεμείνετε από ασετόν, απλώστε διαφανές βερνίκι πάνω στα νύχια σας και αμέσως σκουπίστε το με βαμβάκι. Θα αφαιρέσει το παλιό βερνίκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 Σχόλια