{Beauty tips} Φυσικά Προϊόντα Ομορφιάς

από - 1:39 μ.μ.

Μια συνταγή για να κάνετε ένα πρωινό boost στον οργανισμό σας είναι προσθέσετε σε ένα ποτήρι με χλιαρό νερό λίγες σταγόνες από λεμόνι. Η διαδικασία αυτή αποβάλλει τις τοξίνες και φωτίζει την επιδερμίδα.

Κάντε κανονικά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Παρατηρήστε την τώρα λίγο στον καθρέφτη: εάν οι πόροι σας είναι πολύ ορατοί μπορείτε να περάσετε το πρόσωπό σας με ένα παγάκι. Αμέσως η όψη σας θα βελτιωθεί.

Ξυπνήσατε σήμερα με μαύρους κύκλους; Πιείτε ένα φλιτζάνι χαμομήλι που θα σας χαλαρώσει, απλώστε την ενυδατική κρέμα ματιών και κάντε μια μικρή σιέστα. Αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο για τα κουρασμένα μάτια!

Μήπως χρειάζεστε ενισχύσεις; Οι μάσκα προσώπου με φλούδες αγγουριού ξεκουράζει και δροσίζει την επιδερμίδα.

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένας άσσος για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας και καλό θα είναι να το έχετε πάντα στο μπουντουάρ σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος και κυρίως των χεριών.

Πάρα πολύ καλό στα μαλλιά και στην επιδερμίδα κάνει το αιθέριο έλαιο νυχτολούλουδου. Επίσης, ως συμπλήρωμα διατροφής, χαρίζει υγεία και λάμψη. Ακόμα είναι φημισμένο για τις ευεργετικές του ιδιότητες σε γυναικολογικά θέματα όπως το λεγόμενο προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο ή προεμμηνορρυσιακή ένταση.

Σε sos καταστάσεις όπως ένα σπυράκι προτείνω το αιθέριο έλαιο tea tree. Τοποθετήστε το τοπικά και θα δείτε το σπυράκι να μαραίνεται.

Λίγο πριν κοιμηθείτε ένα χλιαρό μπάνιο με έξι σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας, μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

0 Σχόλια